ویژگی‌های خادم جمهور جلسه اول

شما اینجا هستید

ویژگی‌های خادم جمهور  جلسه اول
دفتر ارتباطات فرهنگی به مناسبت انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳در ادامه سلسله نشست‌های تبیینی _ بصیرتی خود  گفتگوهایی را با کارشناسان و صاحب‌نظران تحت عنوان «خط خدمت»، برگزار کرد در این برنامه‌های کارشناسان ضمن تبیین ویژگی‌های انتخاب اصلح به ضرورت حضور و مشارکت در انتخابات خواهند پرداخت.
حجت الاسلام هدایت (عضو کانون طلوع و استاد حوزه و دانشگاه) در نشست مورخ ۱۴۰۳/۳/۲۴ با موضوع «ویژگی‌های خادم جمهور» به تبیین ویژگی‌های مهم یک رئیس جمهور پرداخت.
ایشان در جلسه نخست با اشاره به افراد صالح و برگزیده الهی، و اینکه مومنین نیز باید انتخاب‌های الهی و با لحاظ آن ویژگی‌ها برای حمکرانی و مدیریت جامعه داشته باشند و با اشاره به آیه «إِن‌َّ اللّه‌َ اشتَري‌ مِن‌َ المُؤمِنِين‌َ أَنفُسَهُم‌ وَ أَموالَهُم‌ بِأَن‌َّ لَهُم‌ُ الجَنَّةَ» افزود: «انتخابی ارزش دارد که قبل از آنکه مردم انتخاب کنند، خداوند انتخاب کرده باشد؛ مانند کسانی که محبوبیت و شهرت آن‌ها قبل از آنکه مردمی باشد، الهی بود؛ به دلیل کارهای صالحی که قبلا انجام داده بودند.»
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه انسان الهی کسی است که هر رفتار و عمل او نشانه‌ای از خدا داشته باشد، گفت: «امیرالمومنین(ع) نماد دین و مظهر دینداری بود و لذا ارزش اعمال او غیر قابل محاسبه است»
ایشان با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند: «به حاج قاسم به چشم یک فرد نگاه نکنید. به چشم یک مکتب و یک راه و یک مدرسه درس‌آموز نگاه کنید» گفت: «مکتب بیان‌گر جامعیت دین است؛ و حاج قاسم شاگرد مکتب امام خمینی و امام خود شاگرد مکتب اهل بیت(ع)و قیام لله برای اقامه دین  است».
ایشان با اشاره معیار شهادت گفت: «به فرموده شهید طهرانی مقدم کسانی که در تراز انقلاب اسلامی کار کنند اندک هستند، اما همان‌ها سرنوشتی جز شهادت نخواهند داشت. یعنی این سرمایه مکتب اسلام و انقلاب، ثمره‌ای جز شهادت ندارد».
حجت الاسلام هدایت با اشاره به اعتراف یک صهیونیست مبنی بر این‌که ما از کشته شدن نیروهای انقلاب خوشحالیم اما نکته آن است که اینان عضو یک نظام جامع‌اند که حذف آن‌ها موجب تغییر و حذف نمی‌شود بلکه شکوفاتر می‌شود و بلافاصله بعد از حاج‌قاسم، آقای قاآنی راه را ادامه داد یا غنی‌سازی بعد از شهادت دانشمندان هسته‌ای ادامه یافت. لذا بعد از شهادت آقای رئیسی راه متوقف نمی‌شود. از همان رو امام فرمود: «بکشید ما را مکتب ما زنده می‌شود». یعنی حرکتی است که آغاز شده و با رفتن افراد متوقف نمی‌شود. از همین رو دشمن توصیه می‌کند "مکتب را بزنید نه افراد را". وظیفه ما زنده نگه داشتن مکتب با تبیین و دفاع از آن است. وجه حیات انقلاب و جبهه مقاومت تنها یک کلمه است: عمل به جامعیت اسلام که خود منجر به پیروزی است.
وی افزود: «قرآن تصریح می‌کند «وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ» و سخن امام که فرمود: با رفتن یک خدمت‌گزار خللی به اراده آهنین ملت به وجود نمی‌آید، نیز برگرفته از این آیه قرآن است. لذا ما وظیفه داریم مکتب را به خوبی تبیین کنیم تا در شب انتخابات دچار تردید نشویم.
ایشان با اشاره به پایه‌های اساسی مکتب حکمرانی اسلام گفت: «پای‌بندی به اخلاق اسلامی و تعهد به اسلام ناب باید محور عمل باشد و چنین کسی اجر شهید دارد.»
 
 
شما می توانید فیلم این برنامه را اینجا ملاحظه فرمایید
شما می توانید صوت این برنامه را اینجا ملاحظه فرمایید
لینک این برنامه در آپارت
 

فایل دانلودی: 
سخنرانموضوعتاریخفایلمدت زمانعکس سخنران
حجت الاسلام محمدهادی هدایت
ویژگی‌های خادم جمهور جلسه اول
1403/03/24
00:20:23
حجت الاسلام محمدهادی هدایت
ویژگی‌های خادم جمهور جلسه اول
1403/03/24
00:20:23