نسل ما، نسل خسته نیست نسل امیدوار است

شما اینجا هستید

تاملی بر اظهارات عضو حلقه کیان و حلقه منتظری و فتنه88
اخیرا مطالبی به عنوان نقدی بر عملکرد امام خمینی(ره) و طعنه‌ای به جریان انقلابی و تعریف و تمجیدی از جریان سکولار و لیبرال دموکراسی غربی به طرفداری از نهضت آزادی و مهندس‌مهدی بازرگان از سوی آقای فاضل میبدی؛ عضو حلقه کیان، عضو حلقه منتظری، عضو حلقه فتنه‌گران88 و عضو مجمع منحله محققان و مدرسان حوزه علمیه قم در فضای رسانه‌ای منتشر شده است که به جای ارزش علمی،‌ بیشتر جنبه جنگ روانی دارد. زیرا در جنگ روانی صرفا یک سری ادعاهای بی‌دلیل با نوعی روانشناسی خاص برای تاثیر بر خواننده پشت سر یکدیگر قرار می‌دهند. هر چند ممکن است این نسبت‌ها به افراد یا جریانی که به آن‌ها نسبت می‌دهند، هیچ ارتباطی نداشته باشد. کسانی که با عملیات روانی آشنا باشند با مراجعه به متن تولیدی این عنصر فتنه، بلافاصله متوجه می‌شوند که این نوشته، ‌بحث علمی نیست بلکه در چارچوب عملیات روانی تعریف می‌شود و می‌توان در کلاس‌های آموزش جنگ روانی از این متن نیز به عنوان شاهد مثال استفاده کرد. راه مقابله و پاسخ به چنین متن‌هایی، به جای ارائه یک پاسخ علمی، بالا بردن سواد رسانه‌ای و آشنایی بیشتر مخاطبین با ابزار جنگ روانی است.
برای آشنایی بیشتر با ابزارهای این‌گونه جنگ روانی، خوب است بدانید آن‌ها با استفاده از تغییرات واژگانی، ‌به جای عنوان «ساده‌زیستی» برای روحانیت، از واژه «روحانیت فقیر» و به جای «عدالت اقتصادی» از «اقتصاد سوسیالیستی» استفاده می‌کنند. به همین دلیل عضو حلقه کیان، این‌گونه القا می‌کند که امام خمینی(ره) که فکر کرده‌اند «قشر روحانی بهتر از دیگران می‌تواند اسلام و انقلاب اسلامی را حفظ کند.»، اشتباه کرده‌اند. او می‌گوید «روحانیت به دلیل فقر و نداری، ناخودآگاه به سوی تفکر سوسیالیستی کشانده شد و به جای تأمین رفاه، به فکر تقسیم فقر سوق داده شد و در ابتدای انقلاب با مصادره بی‌رویه و بی‌مبنای اموال صاحبان مشاغل و کارخانه‌های بزرگ و فعال کشور اقتصاد کشور را فلج کردند و سرمایه‌گذاران را فراری دادند».
اولا: ای کاش دستگاه عریض و طویل دفتر نشر آثار امام(ره) که بودجه سنگینی در اختیار دارند و آن را مصرف می‌کنند، وظیفه خود می‌دانستند که این گونه اتهامات و برچسب‌ها را پی‌گیری قانونی کنند! ثانیا: آقای فاضل میبدی که خود نیز متاسفانه در کسوت روحانیت قرار دارد، با قیاس به نفس، دیگر بزرگان روحانیت از جمله حضرت امام(ره) را با تفکر خود سنجیده است که یک روز در لواء تفکرات سوسیالیستی با اسلام اصیل مبارزه کرده و در دهه70 به بعد در چارچوب مکتب لیبرالیزم به جنگ با اسلام اصیل روی آورده است. ولی امام بزرگوار و خلف صالح او امام خامنه‌ای هیچ‌گاه در موضوع اقتصادی نه به دنبال توزیع فقر و نه به دنبال اقتصاد سوسیالیستی بوده‌اند،‌ آن‌ها همواره بر تفکر اسلام ناب محمدی(ص) پای فشرده‌اند. ولی دوستان شما از بیت منتظری یعنی تیم سیدمهدی هاشمی بودند که هتل‌داران مهم را ترور می‌کردند. آیا عباسقلی حشمت و دو فرزند او که توسط باند سیدمهدی هاشمی خفه شدند را می‌شناسید؟ آیا کازرونی پدر نساجی ایران را می‌شناسید که تنها به دلیل علاقه و ارادت به روحانیت سنتی یعنی مرحوم آیت‌الله خادمی ترور شد؟ آیا عباس بحرانیان فرمانده کمیته را می‌شناسید که به دست دوستان شما کشته شد؟ آیا اسقف حسن دهقان از اقلیت‌های دینی را که از حادثه ترور جان سالم به در برد و از کشور فرار کرد می‌شناسید؟ آیا آیت‌الله سیدابوالحسن شمس‌آبادی را می‌شناسید که تنها به جرم نقد کتاب رفیق شما صالحی نجف‌آبادی با عمامه‌اش خفه کردند؟ آیا صفرعلی قنبری را که به چاه انداختند می‌شناسید و ده‌ها نمونه دیگر که به دست دوستان شما امثال امید نجف‌آبادی معدوم و سیدمهدی هاشمی معدوم صورت گرفته است. آیا یادتان می‌آید که دوستان شما در خمینی‌شهر در راستای مبارزه با سرمایه‌داری!! درختان باغ‌های گلابی مردم را بریدند و به جای آن گندم و جو کاشتند؟!! آیا کودتای دوستان شما در بحرین یادتان هست؟ و آیا به یاد دارید که سیدمهدی هاشمی با جاسازی سلاح در ساک‌های حجاج اصفهانی چه بلایی بر سر رابطه ایران و عربستان آورد؟
ولی روحانیت اصیل همواره طرفدار مالکیت مشروع بود و نه یک روز در وادی سوسیالیسم غلطید و نه امروز در وادی اقتصاد لیبرالیستی قرار گرفت؛ بلکه فریادش همواره این بود که بیایید اقتصاد اسلامی را پایه‌گذاری کنید و اقتصاد مقاومتی را عملیاتی سازید.
عضو حلقه کیان و از عناصر فتنه88، ‌روحانیت را ضد هر پدیده جدید معرفی می‌کند و می‌نویسد «روحانیت دچار فقدان شناخت جهان روز و مدیریت در عصر مدرنیته» شده است و «تصور اشتباه همگون‌پنداری بین مدیریت کشور با مدیریت یک مسجد و در حد بالا یک صندوق قرض‌الحسنه محله و مسجد و در نتیجه آن فلاکت و بدبختی و سقوط ارزش پول ملی و نیز رفتارهای هزینه‌ساز سیاسی» و سپس نتیجه گرفته است که «به حتم اگر مدیریت کشور در دست افرادی چون مهندس بازرگان می‌بود امروز نسل بی‌دین و بلکه ضددین نمی‌داشتیم»
آقای فاضل میبدی! ظاهرا در کشور ایران زندگی نمی‌کنید یا چشمان خود را بر روی حقیقت بسته‌اید! درگیری اصلی غرب و ارباب شما آمریکا با ایران امروز بر سر مدیریت یک محله یا یک مسجد نیست، بلکه دعوای اصلی آمریکایی‌ها و اساسا غربی‌ها بر سر ایران هسته‌ای و مدرنی است که توانسته است تحت مدیریت شایسته امام خامنه‌ای،‌ با ورود به باشگاه هسته‌ای و نانو تکنولوژی و هوا فضا و ساخت ماهواره و موشک‌های دوربرد نقطه‌زن و ساخت پهبادهای فوق پیشرفته،‌ و پیشرفت در عرصه‌های پزشکی و سدسازی و .... خواب را از اربابان شما بگیرد. دعوای ما با غرب بر سر اداره یک محله نیست دعوای ایران و غرب بر سر نفوذ منطقه‌ای ایران است که از دریای عمان تا مدیترانه را پوشش داده است. امروز ایران و عراق و سوریه و لبنان و یمن و فلسطین و .... با سیاست‌های منطقه‌ای ایران در برابر زیاده‌خواهی آمریکا و غرب ایستاده‌اند و آمریکایی‌ها در حال فرار از منطقه هستند.
آقای فاضل میبدی ! سقوط ارزش پول ملی معلول سیاست‌های غلط دولت مورد تایید شما و مدعیان اصلاح‌طلبتان است که در سال‌های92 تا امروز برای دفاع از وی یقه دریده‌اید. سیاست‌های سازشکارانه روحانی‌نمایان سازش‌کار از جمله رییس دولت یازدهم و دوازدهم و حامیان او بود که کشور را به این روز سیاه نشانده است نه سیاست‌های مقاومتی روحانیت اصیل و انقلابی به رهبری امام خامنه‌ای. بی‌تردید اگر به سیاست‌های اعلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عمل شده بود امروز صنعت هسته‌ای بومی ایران بسیار شکوفاتر از گذشته، شده بود و از این همه تحریم‌های ظالمانه نیز خبری نبود. متاسفانه دولت مورد تایید شما هنوز هم به دنبال دادن امتیازهای نقد و گرفتن وعده‌های نسیه است و حاضر نیست در برابر نقض عهدهای مکرر آمریکا و اروپا، ‌برجام بی‌حاصل را کنار بگذارد و به فکر معیشت مردم بیفتد! امروز رها شدن بازار مرغ،‌ گوشت و روغن،‌ و میوه و سایر اقلام ضروری مردم معلول مدیریت قرون وسطایی دولت مورد تایید مدعیان غرب‌گرایی و اصلاح‌طلبان است نه مدیریت انقلابی و مقاومت.
آقای میبدی! حتما فراموش کرده‌اید که مدیریت نهضت آزادی بر کشور در آن یک سال آغاز انقلاب مدیرتی ضعیف و سستی بود، به گونه‌ای که خود بازرگان اعتراف می‌کرد که من یک فولکس واگنی هستم که در جاده خاکی حرکت می‌کنم از من انتظار ماشین بنز نداشته باشید. وی به دنبال پس دادن هواپیماهای اف14 و لغو اف16 و خریدن تراکتور به جای آن برای کشاورزی بود، به طوری که اگر روحانیت اصیل مانند شهیدبهشتی و مقام معظم رهبری و... نبودند کشور را در همان روزهای اول به آمریکایی‌ها فروخته بود! اگر نسل سوم و چهارم انقلاب می‌خواهند با مدیریت بازرگان آشنا شوند می‌توانند بازرگان را در چهره حسن روحانی بخوانند.
آقای میبدی! نسل ما، نسل خسته نیست نسل امیدوار است و علی‌رغم فشارهای دوستان شما و اربابانتان، ‌همچنان امیدوارانه به پیش می‌رود و آنان که خسته و بی‌هویت شده‌اند همان دوستان شما هستند که از رفتن آمریکا از منطقه به شدت به وحشت افتاده‌اند.
قاسم روانبخش

فایل دانلودی: