گزارش جهاد تبیین؛ موانع، راهبردها و راهکارها

جهاد تبیین؛ موانع، راهبردها و راهکارها

همایش بزرگ "جهاد تبیین؛ موانع، راهبردها و راهکارها" روز جمعه 13 اسفند،‌ از سوي دفتر ارتباطات فرهنگي در موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) قم و با حضور برخي نمايندگان مجلس و جمعي از طلاب و فعالان سياسي و فرهنگي برگزار شد.

در اين همايش آیت‌الله محمود رجبی (رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌ره)، حجت الاسلام و المسلمين بي ريا(مسئول دفتر ارتباطات فرهنگي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره))، حجت‌‌الاسلام والمسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی (رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی)، دکتر حسن عباسی (رئیس اندیشکده یقین) و نيز حجت الاسلام و المسلمين سيد محمود نبويان(نماينده محترم مجلس) به ايراد سخنراني پرداختند.

حجت الاسلام بي ريا به عنوان برگزار کننده مراسم  ضمن خير مقدم به حضار، به تبيين اهمیت جهاد تبيين و ضرورت برگزاري اين مراسم به عنوان لبيک به فرمان جهاد مقام معظم رهبري پرداخت.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی (رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی) نيز در سخناني ضمن يادآوري عظمت نعمت ولايت و امامت و نيز انقلاب اسلامي، بر پاسداري و قدرداني از اين نعمت ها تاکيد کرد.

ايشان در بخش ديگري از سخنان خود به تبيين طرح صيانت و لزوم آگاهي اقشار مختلف به ويژه نخبگان و فعالان فضاي مجازي و نيز فشارهايي که از سوي برخي مسئولين بر لغو اين طرح بر نمايندگان وارد مي شود افزود: "بدون حمايت و مطالبه از مسئولين اين طرح به جايي نخواهد رسيد".

در ادامه دکتر حسن عباسي(رئيس انديشکده يقين) با بررسي موانع جهاد تبيين، به سه مانع اطاعت از کفار، تفرقه و مساله توابين انقلاب پرداخت و ضمن تشريح اين موانع بر لزوم مبارزه و جهاد در اين عرصه ها تاکيد کرد.

در ادامه اين مراسم همچنين آيت الله محمود رجبي با سخناني، به وظايف سه گانه روحانيت در جهاد تبيين پرداخت و افزود: "تقويت مباني فکري اسلام، تبيين و تقويت باورها و ارزشها و نيز تبيين مسائل سياسي و فرهنگي در دو بعد سلبي و ايجابي، از وظايف اصلي روحانيت است و روحانيت بدون اين سه بعد، معنا و فلسفه اي ندارد."

در پايان نيز حجت الاسلام سيد محمود نبويان به موانع و برخي مسائل مربوط به مذاکرات و توافقات آينده توسط ايران پرداخت و آن را برجام ديگري دانست که بر ملت تحميل خواهد شد.

برگزاري نماينشگاه کتاب "جهاد تبيين" حاوي مجموعه بيانات مقام معظم رهبري در خصوص جهاد تبيين و نيز پخش کليپ سخنراني از آيت الله مصباح يزدي و مقام معظم رهبري از حواشي اين مراسم بود.

گفتني است اين مراسم با حضور آيت الله آشتياني(عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم)، حجت الاسلام و المسلمين جلالي(نماينده مردم رفسنجان)، آقاي امير آبادي(نماينده مردم قم)، و نيز مسئول سازمان تبليغات استان قم و دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان قم و برخي شخصيت‌هاي برجسته بسيج و سپاه قم از ساعت 9 صبح آغاز و در ساعت 12:30 پايان يافت.