فرهنگ پویا در شماره 45 ویژه‌نامه ارتحال علامه مصباح یزدی را منتشر شد

در این شماره از فصلنامه فرهنگ پويا،  ابعاد مختلف شخصيتي، علمي، اخلاقي، عرفاني، سياسي، اجتماعي ، فرهنگي و مديريتي ایشان از نگاه اندیشمندان حوزوی و شاگردان برجسته ایشان در دو قالب مصاحبه و مقالات بررسی شده است.
این شماره با آثاری از: آیت‌الله عباس کعبی، آیت‌الله محمود رجبی، آیت‌الله محسن اراکی، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی، آیت‌الله شب‌زنده‌دار، آيت‌الله فیاضی و نيز جمعي از شاگردان برجسته ايشان همچون حجج‌اسلام آقایان: محمدي‌عراقي، ميرسپاه، دكترفنائي، دكترنمازي، دكتررهنمايي، دكترروانبخش، دکترسليمانی و... نيز كارشناسان حوزوي و دانشگاهي و شخصيت‌هاي  بين‌المللي مانند رحيم‌پور ازغدي و نماينده حزب‌الله لبنان در قم و... تهيه و تنظيم و به زيور طبع آراسته گرديده است.
همچنین برای نخستین بار زندگی شخصی و سلوک خانوادگی آن عالم فرزانه در مصاحبه‌ای با فرزندان ایشان تبیین شده است.
این نشریه را می‌توانید در اینجا ملاحظه فرمایید

فایل ضمیمه: