دیدار آشنا شماره 167 منتشر شد

نشریه دیدار آشنا، ماهنامه‌ای فرهنگی اجتماعی است که با هدف ترویج ارزش‌های حیاتبخش اسلامی و دفاع از آموزه‌های زندگی دینی منتشر میشود. این نشریه ارگان دفتر ارتباطات فرهنگی می‌باشد که تلاش دارد ضمن برقراری ارتباط با نسل جوان و نوجوان جامعه و تغذیه فکری آنان به تقویت ارزشها دینی و انقلاب اسلامی و تعمیق آن‌ها بپردازد. این نشریه در قالب مقالات فرهنگی، اجتماعی، بازآفرینی و داستان‌های مذهبی، ارائه نثرهای ادبی، شرح سوره‌های قرآنی، طنزهای اجتماعی، مصاحبه، اخبار حجاب، ولایت و سایر موضوعات مطرح در میان نوجوانان، مطالب خود را ارائه می‌کند. نشریه دیدار آشنا 166شماره‌ خود را تا اردیبهشت 95 منتشر کرد که متأسفانه به دلیل مشکلات مالی از آن تاریخ تاکنون از ادامه‌ی فعالیت بازماند و منجر به تعطیلی آن شد. خوشبختانه با توفیقات خدواند متعال و عنایات حضرت ولی عصر(عج) در سال 1399 دفتر ارتباطات اقدام به انتشار مجدد این نشریه کرد تا دوباره به این نشریه پل ارتباطاتی میان دفتر ارتباطات فرهنگی و نسل نوجوان برقرار شود. امیدواریم با اشتراک و خرید این نشریه توسط شما فرهیختگان، ما بتوانیم در این مسیر ادامه‌ی حیات بدهیم. انتشار مجدد دیدار آشنا در زمانی از سرگرفته می‌شود که ویروس منحوس کرونا مدت زیادی است که مهمان ناخوانده‌ی جامعه بشری گردیده و موجب بیماری و مشکلات زیادی شده و مسیر زندگی روزمره را به‌هم ریخته و سؤالات متعددی را در اذهان افراد ایجاد نموده است. لذا شماره 168 نشریه دیدار آشنا به بررسی این موضوع پرداخته و تلاش به تبیین نوع نگاه‌ها به موضوع کرونا را دارد. شما می‌توانید برای اشتراک و تهیه نشریه دیدار آشنا با شماره 36624811 تماس بگیرید و یا درخواست خود را به ادمین کانال https://eitaa.com/didareashna ارسال فرمایید. شما می‌توانید دیدار آشنا شماره 167 را در اینجا ملاحظه و مطالعه فرمایید.

فایل ضمیمه: